GHS Powder Feeding Calcium 2,5 kg
Hnojivo v podobě prášku s obsahem vápníku Green House Feeding Calcium 2,5kg.
Tento doplněk by se měl použít tehdy, když je přítomnost vápníku pod doporučenými hodnotami. Vápník je chelátován EDTA – tento produkt je velmi stabilní a nemá interakci s dalšími prvky. Vápník je nezbytný pro vypěstování zdravé úrody. Posiluje buněčné stěny a celou strukturu rostliny. Náš chelátovaný vápník předchází a koriguje nedostatky, které jsou způsobeny nedostatkem nebo nerovnováhou při asimilaci vápníku.
Reversní Osmóza a velmi měkká voda:
Doporučené dávkování:
Měkká voda > 50-80% doporučeného dávkování
Středně tvrdá voda > 10-50% doporučeného dávkování
Tvrdá voda > Calcium není zapotřebí Většina mikroživin (anorganických kovů) může být chelátována, což jim umožní zůstat pro rostlinu k dispozici, i když nejsou podmínky ideální.
EDTA je nejběžnější a nejstabilnější forma chelatace. Dusík je součástí EDTA molekuly, přesto tento dusík není pro rostlinu dostupný. Hodnoty v následujících tabulkách jsou vypočteny s použitím vody s EC 0,0. Hodnota pH se může lišit v závislosti na kvalitě vody a teplotách. Při přidávání Calcia se mohou hodnoty pH zvyšovat v závislosti na kvalitě vody a teplotách.
Nepoužívejte CalMag s naší minerální řadou. Dusičnan vápenatý je částečně nekompatibilní s fosforečnanem draselným a síranem hořečnatým a může mít za následek vznik sádry a tím rozvod vody zneprůchodnit nebo způsobovat deficity závlahy.
GHS Powder Feeding Long Flowering neobsahuje vápník, což znamená, že pokud používáte velmi měkkou vodu, dešťovou vodu, nebo vodu z osmotické jednotky, je třeba přidávat produkt Calcium dodatečně. Udržujte teplotu živného roztoku mezi 18-22°C. Kontrolujte hodnotu EC z výstupu (po prolití květináče nebo média) a proveďte průplach, pokud je hodnota vyšší než EC 2,5.
Pro nejlepší výsledky udržujte hodnotu pH v tomto rozmezí:
Soil(hlína): 6.0 - 6.5,
Hydro/Coco: 5.8 - 6.2,
Rockwool: 5.5 - 6.0.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Hnojiva |
---|---|
Garantie: | 2 Jahre |
Gewicht: | 2.5 kg |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.